Monday, November 8, 2010

AKTIVITIHADIAH UTK RAJA SEHARI

Order ni diterima dari Yati tuk kawan nya Jihan & Yus. Sweet Wedding to both of them. Thanks Yati

KOD : COKLAT AIN BOOKSTYLE (35PCS)


  

HADIAH UTK RAJA SEHARI

Coklat ni utuk dihadiahkan kepada pasangan pengantin MIZI & CT di tempah oleh Aishah.  Tema kala coklat & putih. Thank u Aishah

KOD : COKLAT AIN (24PCS)DOOR GIFT PENGANTIN

Masih lagi tema biru tercois yang diorder oleh Maizurah sebanyak 100pek (Kod : Coklat Iman). Thanks Maizurah. Sekarang ni Coklat Iman offer RM 2 utk 3bijik siap decorate lagi. murah.... murah......... Sekali lagi thanks Maizurah

KOD : COKLAT IMAN (3PCS)KOTAK COKLAT

Kotak yg diorder oleh Ros dari Pahang mengandungi 12 pcs – 35 cav, 10pcs – 15 cav dan 2 pcs – 9 c avEVENT KAT PNB DARBY PARK

Coklat (Kod coklat Ain – 3pcs) ditempah oleh Cikgu Rosli dalam pelbagai warna untuk event kat PNB Darby Park mengandungi 100 pek (3pcs) kod coklat Ain.

KOD: COKLAT AIN (3PCS)


DOORGIFT MAJLIS PERKAHWINAN

Ini pula order yg diterima dari Juliana untuk majlis perkahwinan adiknya. Coklat (Kod Coklat Iman – 3pcs) warna biru sebanyak 300 pek. Terima kasih banyak-banyak Juliana

KOD : COKLAT IMAN (3PCS)Disebabkan kesibukan membuat coklat saya tak berkesempatan untuk mengemaskini blog. Untuk itu kali ini saya mencuri juga masa bagi mengemaskini blog untuk tatapan peminat coklat, pelanggan tetap dan bakal-bakal pembeli. Hanya gambar yang sempat diambil sahaja diupdate kedalam blog.

MAJLIS PERKAHWINAN SHIDA & IEWAN

Pada April 2010 saya telah berjaya menyiapkan tempahan coklat melalui pelanggan pertama, pasangan SHIDA & IZWAN bertemakan warna biru terkois.

Terima kasih diucapkan kepada pasangan ini yang telah memberi kepercayaan kepada saya untuk menyiapkan tempahan coklat.

Tempahan berjumlah 800 pek (3pcs) ( COKLAT IMAN ), 200 pek (COKLAT IRA (M)) dan 100 pek (COKLAT IRA (L) Terima kasih diucapkan kepada pasangan SHIDA & IZWAN.

KOD : COKLAT IRA (M)


KOD : COKLAT IMAN (3PCS)PAMERAN

Pada 6 – 8 April 2010 saya telah berkesempatan menyertai ekspo MINGGU KEUSAHAWANAN KOPERASI WILAYAH PERSEKUTUAN dibawah tajaan KEMAS. Banyak produk coklat telah disiapkan dan dijual dipameran ini.

MINGGU KEUSAHAWANAN KOPERASI WILAYAH PERSEKUTUAN.
Lokasi : Medan Tuanku, Jalan Tuanku ABDUL Rahman.
Tarikh : 6 – 8 April 2010

GAMBAR PAMERAN


COKLAT HANTARAN

Coklat hantaran yang ditempah oleh Pn. Mariam bertemakan warna peach untuk pasangan HANAFI & ZAITON. Coklat merangkumi 10 pek ( COKLAT IQBAL ) 2 pek ( COKLAT AIN 9pcs ) dan 1 pek ( COKLAT AIN 35pcs ).

KOD : COKLAT AIN (35PCS), KOD COKLAT AIN (9PCS) DAN COKLAT IQBAL


HADIAH

Koleksi hadiah yang ditempah oleh kawan-kawan tetapi gambarnya tak sempat diambil.

AIDILFITRI DAN AIDILADHA 2010

Pada aidilfitri yang lalu saya telah menerima tempahan untuk loose packing coklat (COKLAT RAYA). Packing ini mengandungi 25 biji badam + 25 biji kismis, 50 biji badam dan 50 biji kismis. Terima kasih kepada pelanggan yang telah membuat belian dan tempahan. Semoga coklat menceriakan Syawal anda.

50PCS COKLAT RAYA